Werken bij Bakkerij Haafs

Heb jij liefde en passie voor het bakkersvak?

 

 

Verkoopmedewerker Haren, Raadhuisplein (32-38 uur)

Als winkelpersoneel ben jij het gezicht van Bakkerij Haafs. Je voorziet de klant van de lekkerste producten, geeft advies en zorgt ervoor dat ze met een grote glimlach de winkel weer verlaat. Naast het helpen van klanten houd je je ook bezig met het inpakken van producten en het plaatsen van bestellingen. Lijkt het jou leuk om onze klanten te helpen?

Wij zijn op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen/kenmerken:

– Enige ervaring met verkoop

– Beschikbaar op maandag t/m zaterdag

– Je bent een aanpakker, flexibel, oplossingsgericht en klantvriendelijk

Ben jij of ken jij degene die wij zoeken? Stuur dan snel een mailtje naar vacature@bakkerijhaafs.nl met daarin je CV en motivatie en wie weet sta jij binnenkort in onze winkel!

Uren zijn in overleg.

Horecamedewerker Haren, Raadhuisplein (32-38 uur)

In het Bakkerscafé aan het Raadhuisplein voorzien wij onze klanten van de lekkerste koffie met gebak en belegde broodjes. Klanten kunnen bij ons terecht voor een heerlijk ontbijt, koffie of lunch. Wil jij onze klanten voorzien van de lekkerste koffie en broodjes, van hoge kwaliteit? Vind jij het leuk om je bezig te houden met de menukaart? Ben jij een echte horecatijger en sta je graag in contact met de klanten?

Wij zijn op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen/kenmerken:

– Ervaring in de horeca

– Klantgericht, enthousiast, gedreven, aanpakker en zelfstandig

– Flexibel inzetbaar (maandag t/m zaterdag)

Ben jij of ken jij degene die wij zoeken? Stuur dan een mailtje naar vacature@bakkerijhaafs.nl met daarin je CV en motivatie en wie weet ben jij binnenkort werkzaam in ons bakkerscafé.

Staat jouw vacature er niet tussen en wil je toch een open sollicitatie sturen? Stuur dan gerust een mail naar vacature@bakkerijhaafs.nl met daarin je CV en motivatie.