Raadhuisplein

Sinds 1994 - De basis van Bakkerij Haafs

Raadhuisplein – haren

Raadhuisplein is één van de vijf winkels van Bakkerij Haafs en tevens ook de hoofdvestiging. Sinds 27 september 2019 is de winkel verbouwd om het bakkerscafé te kunnen realiseren. Dit heeft er voor gezorgd dat onze winkel nog meer warmte en uitstraling heeft gekregen waar wij ontzettend trots op zijn. Onze producten blijven van dezelfde kwaliteit, zoals u al jaren van ons gewend bent.

Wij verkopen inmiddels ook cadeaukaarten wat natuurlijk erg handig is voor als u een leuk cadeautje zoekt om te geven. Wat is er immers leuker dan iemand te kunnen verwennen met lekkere producten?

Bovenal blijven wij je met ons team vriendelijk welkom heten!

Gonnie, Ivon, José, Mirjam, Menna, Loes, Melanie, Carin, Tim, Coby, Marion, Lise, Lot & Koen

Vanuit de winkel aan het Raadhuisplein wordt de gehele organisatie aangestuurd. In deze winkel gebeurt er dan ook het meeste, zowel achter de schermen als voor de schermen. De winkel aan het Raadhuisplein is dan ook de hoofdvestiging van Bakkerij Haafs.

Achter de winkel bevindt zich de artisanale bakkerij waar alle luxe broden worden gebakken. Denk hierbij aan desembroden, croissants, suikerbroden, etcetera. In de winkel ruikt het dan ook altijd naar vers gebakken brood.

 

Bakkerij Haafs
Raadhuisplein 8
9751 AM Haren (Groningen)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:   8:00 – 18:00
Zaterdag:   8:00 – 17:00
Zondag:   GESLOTEN

Telefoon: 050 535 08 04
E-mail: bestelling@bakkerijhaafs.nl