Contact

'Broodbakken is topsport, zeker als je zoals wij streeft voor het hoogst haalbare.'

Hoofdvestiging:

Bakkerij Haafs
Raadhuisplein 8
9751 AM, Haren (Gn)
Telefoon: 050-5350804

E-mail: bestelling@bakkerijhaafs.nl

Wilt u contact opnemen met een van onze winkels? Klik dan op een van onderstaande vestigingen voor de contactgegevens.

Heeft u een algemene vraag of wilt u via de mail een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op via bovenstaand e-mailadres. Graag verzoeken wij u om de gewenste vestiging te benoemen bij het plaatsen van een bestelling, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw bestelling op de juiste locatie voor u klaar ligt.

Bestellen kan ook gemakkelijk en snel via onze webshop!

Onze vestigingen

Raadhuisplein Haren

De winkel aan het Raadhuisplein is onze hoofdvestiging. Achter de winkel zit de artisinale bakkerij, waardoor je hier altijd de geur ruikt van vers gebakken brood. Ook kun je hier genieten van de lekkerste producten in ons bakkerscafé.

Anjerplein Haren

Onze winkel aan het Anjerplein is een gezellige winkel waar je terecht kunt voor overheerlijk brood, het lekkerste banket en gebak. En er is natuurlijk altijd wat lekkers te proeven!

Vries

Onze winkel in Vries staat bekend als een gezellige dorpswinkel waar wij met een glimlach voor u klaar staan. Haal hier je favoriete producten of geniet van een lekkere kop koffie met gebak.

Winsum

In het mooiste dorp van Nederland (ANWB 2020) is onze winkel in Winsum gevestigd. Je kunt hier genieten van de geur van vers gebakken brood, koek en banket.

Zuidlaren

In september 2023 hebben wij onze nieuwe winkel in Zuidlaren geopend. Bij ons kun je genieten van een leuke winkel met al onze meesterlijke producten. Ook kun je bij ons gezellig knus een kopje koffie of thee komen drinken.

Groningen

Op donderdag 14 maart openen wij de deuren van onze nieuwe winkel aan het Overwinningsplein. De winkel is gevestigd aan het Overwinningsplein 109 in Groningen. De afgelopen weken zijn wij hard bezig geweest om de winkel te verbouwen en er een hele mooie winkel van te maken.