Een jubileum om zeker niet zomaar aan u voorbij te laten gaan

 

Een jubileum is er om gevierd te worden en dit willen wij graag samen met u doen. Wij hebben diverse activiteiten waaraan kan worden deelgenomen, er wordt getrakteerd en uiteraard feest gevierd.

 

Wij willen u, onze trouwe klant, van harte bedanken voor het vertrouwen dat u ons elke dag weer geeft. Mede door u gaan wij iedere dag weer graag aan de slag om te zorgen voor alleen de allerbeste producten.

25 jaar Haafs – activiteiten

Haafs straatprijs
Opendag bakkerij
Haafs loterij
Haafs Kids
Recreatieve fietstocht
Beste thuisbakker van Groningen

Haafs loterij

Tijdens het oliebollenfestijn op 31 december 2019 verloten wij te gekke prijzen waaronder het verblijf in een villa in Calpe (Spanje) en een jaar lang gratis autorijden.

Hoe kunt u hier kans op maken? In het jubileummagazine staat een woordzoeker. Wanneer deze woordzoeker juist en vóór 22 december bij een van onze winkels wordt ingeleverd, maakt u kans.

Wint u één van deze te gekke prijzen? 

Opendag bakkerij

Op zondag 27 oktober 2019 openen wij de deuren van onze bakkerijen. Aan het Raadhuisplein én de Oude Middelhorst trakteren wij u op bakdemonstraties van Meester Boulangers, mag u proeven en is er vertier voor de kinderen.

Kom samen met familie of vrienden kijken hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Proef van de lekkerste producten, stel uw vragen en kijk uw ogen uit!

 

De opendag zal plaatsvinden tussen 10:00 en 14:00 uur.

Haafs kids

In 2020 gaan wij bakken met de kids. In de maanden februari en maart bakken wij enkele woensdagen vanaf 14:00 uur in onze bakkerij aan het Raadhuisplein in Haren.

Onder begeleiding van twee dames uit de bakkerij én Wilfred Haafs worden er de lekkerste koekjes gebakken.  Twee uur lang lekker bakken, snoepen en plezier maken!

Wilt uw zoon, dochter of kleinkind ook de kneepjes van het bakkersvak ontdekken?

Van 14:00-16:00 uur is er inloop voor alle leeftijden.

 

Opgeven kan tot zaterdag 22 februari via onderstaand opgave formulier.

Let op! Voor woensdag 26 februari zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Er kunnen maximaal 20 kinderen worden ingeschreven op een datum. U krijgt van ons een bevestiging van de inschrijving.

Recreatieve fietstocht

Op 21 mei 2020 organiseren wij een recreatieve fietstocht waarbij we langs enkele molens en graanvelden zullen gaan fietsen.

De route van Haren naar de molen in Feerwerd en weer terug, zal ongeveer 60 km bedragen. Voor de fanatiekelingen onder ons kan de route langer door via Norg terug te fietsen naar Haren, waarbij de afstand zal uitkomen op ongeveer 80 km.

De fietstocht zal worden afgesloten met een heerlijke lunch aan het Raadhuisplein.

 

Opgeven kan tot 1 mei via onderstaand opgave formulier.

Route keuze

U krijgt van ons een bevestiging van de inschrijving. Na inschrijving ontvangt u tezijnertijd  verdere informatie met betrekking tot het evenement. 

De beste thuisbakker van Groningen

Laat uw producten keuren door Wilfred Haafs en zijn collega’s Meester Boulanger en Meester Patissiers Robèrt van Beckhoven (bekend van tv), Meester Boulanger Peter Bienefelt (wereldkampioen 2018) en Meester Pattisier Hidde de Brabander (24 kitchen).

Wij gaan op zoek naar de beste thuisbakker of bakster van Groningen! U mag zelf weten wat je bakt: brood of banket.

  1. Je geeft je vooraf op via onderstaand formulier. Let hierbij op dat je aangeeft of je brood of banket gaat maken.
  2. Je levert jouw creatie op zaterdag 6 juni vóór 9.30 uur in bij de tent op het Raadhuisplein in Haren
  3. Tussen 10 en 14 uur zullen de producten gekeurd worden door Wilfred Haafs en zijn collega’s meester boulangers en patissiers Robèrt van Beckhoven (bekend van tv), Peter Bienefelt (wereldkampioen 2018) en Hidde de Brabander (24 kitchen). Je mag komen kijken hoe zij dit doen.
  4. Om 15 uur ben je aanwezig tijdens de prijsuitreiking en bekendmaking van de beste thuisbakker van Groningen!

 

Opgeven kan tot 20 mei via onderstaand opgaveformulier

Brood of Banket

U krijgt van ons een bevestiging van de inschrijving. Na inschrijving ontvangt u tezijnertijd  verdere informatie met betrekking tot het evenement.