Zakelijk

Bakkerij Haafs heeft naast zijn verkooppunten ook een moderne bakkerij waar alle specialiteiten worden gebakken. Deze Bakkerij heeft diverse zakelijke klantengroepen. Er vinden leveringen plaats aan supermarkten, collega-bakkers en aan de horeca.

Collega bakker
De leveringen aan collega-bakkers bestaan uit diverse specialiteiten, waaronder de landelijk bekende lekkernijtjes. Deze worden door ruim 150 collega-bakkers afgenomen. Ook de oliebollen en de appelbeignets voor de eindejaarsviering worden een steeds belangrijker productgroep. Het transport vindt plaats via diverse bakkerijgrossiers.

Groot zakelijk
Bakkerij Haafs is ook gespecialiseerd in het maken van tailor-made producten voor grote landelijke supermarktorganisaties.

Klein zakelijk
Bij leveringen aan klein zakelijk moet u denken aan horecabedrijven in en rond om Haren/ Groningen. Wij maken met name voor de horeca veel Desembroden (een broodsoort die binnen de Horeca niet weg te denken is). Naast cake , koek en gelegenheidsgebak vinden ook belegde broodjes gretig aftrek binnen de Horeca. Zoals bijv. voor crematies/begrafenissen en bedrijfslunches. Alle horeca-producten worden op maat voor de horecaondernemer gemaakt.

Certificering
Bakkerij Haafs is sinds 2 oktober 2013 FSSC 22.000’ gecertificeerd! Dit certificaat is de bevestiging van het feit dat ons kwaliteitscontrolesysteem voldoet aan de hoge eisen die in ons land gelden ten aanzien van de voedselveiligheid voor de productie en verkoop van al onze overheerlijke bakkersproducten.

Bakkerij Haafs is veelzijdig door zijn jarenlange ervaring op de zakelijke markt. Heeft u vragen of wilt u meer informatie wat bakkerij Haafs voor u als zakelijke klant kan betekenen, neem dan contact op met: Wilfred Haafs, rechtstreeks 06 505 036 81 of mail naar wilfred@bakkerijhaafs.nl.